This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

nieuwe data workhops - nu online

Van een idee tot een juweel om te koesteren.

Bij maaterk vind ik het ontzettend belangrijk om je persoonlijk te ontmoeten. Op deze manier leer ik je het kennen en kan ik je wensen in kaart brengen.

Oud goud, nieuw juweel

Ik werk graag met oud goud, oude stenen. Een oud juweel opnieuw tot leven wekken - daar hou ik van.

1. Ontwerpfase

Tijdens de ontwerpfase maken we persoonlijk kennis. Dit kan online of in het atelier. Tijdens deze fase leer ik jullie kennen en breng ik jullie wensen in kaart. Dit gesprek is vrijblijvend. Na dit gesprek volgt en eerste ontwerp en een prijsindicatie. Dit ontwerp finetune ik tot het gewenste resultaat.

Van eerste gesprek tot ontwerp reken ik een 3 tal weken.

`

2.Goedkeuring

We zitten samen om het definitieve ontwerp goed te keuren. De stenen en materialen worden vastgelegd. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd ga ik aan de slag in het atelier. Daarbij wordt 50% van het eindbedrag in rekening gebracht.

3. Productfase & oplevering

Tijdens deze fase werk ik jouw juweel uit in het atelier. Je mag tijdens deze fase een kijkje komen nemen. Van zodra jouw uniek juweel klaar is, krijg je een seintje van mij. Van eerste gesprek tot oplevering reken ik een 10-12 tal weken. Bij dringende opdrachten graag op voorhand doorgeven.

FAQ

Welk goud kan hergebruikt worden?

We gebruiken alleen 18k geelgoud bij het herwerken tot een nieuw juweel. Andere legeringen goud zijn vaak niet geschikt om opnieuw te gebruiken

Hoe lang duurt het proces tot een juweel op maat?

Bij een juweel op maat reken je het best een 10-12 weken, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en hoe snel knopen doorgehakt worden.

Wat is de kostprijs?

De kostprijs is afhankelijk van wat je zelf aanlevert van goud. Bij oud goud ligt de kostprijs lager dan bij het gebruiken van nieuw goud. De startprijs voor een juweel op maat is 400 euro. Dan doorlopen we bovenstaande stappen.

Waar kan ik een afspraak maken?

Een afspraak voor maatwerk kan gemaakt worden via volgende link.